DAN tanfolyam

Hogy szüksége van-e egy búvárnak, vagy bárkinek arra, hogy tisztában legyen az alapvető elsősegélynyújtási és életmentési lépésekkel?

Szerintem ez nem kérdés – Igen!

Én is így gondoltam valaha, amikor elkezdtem foglalkozni ennek a témának az oktatásával. Elvégeztem a PADI MFA, és EFR képzését, az SSI RR és az összes DAN oktatói és traineri fokozatot. Jó sorsom – vagy másé – úgy hozta, hogy volt szerencsém sikeres újraélesztésekhez, amelyek lépéseit itt tanultam és így aztán ezek az események egyre közelebb vittek ehhez a világhoz…

Szerencsémre az élet úgy „intézte”, hogy ma, része – inkább egy apró pici pontja – lehetek a Máltai Szeretetszolgálat rohamkocsiján önként szolgálatot teljesítő csoportnak. Mind az ottani tanfolyamon, mind a kocsin – mentés közben – lehetőségem volt tanulni olyan hatalmas tudású és tapasztalatú Emberektől, akik révén – ha nem is sokban – de talán én is több lettem, és a laikus szintről egy picivel magasabbra jutottam. Ma, az itt szerzett tudás birtokában oktatom mindazt amit eddig és amely tudásnak a segítségével már több hallgatóm is elmondhatja: „törlesztettem valamit” és megmentettem valaki életét… Kívánom ezt Neked is!

A most hétvégi BLS – AED – O2 tanfolyam ugyan azon szabványok alapján kerül végrehajtásra, mint amit a DAN vagy a RR előír. Ennek ellenére tudom, hogy mégis több lesz… Jóval több…

Ha már megvan ez a tanfolyamod, akkor gyere el ismételni – ingyen – ez mindig jól jön!
Ha még nincs, akkor itt az ideje megismerkedni egy teljesen gyakorlatias, praktikus és ennek ellenére hatékony módszerrel.

Tedd fel a kérdést magadnak:
– Mit tudnál tenni, TÉNYLEG, ha rajtad múlna az a 15 perc, amíg a mentő megérkezik?
– Mit mondanál magadnak, ha egy egyszerű mozdulaton, múlott volna valakinek az élete, de te nem ismerted?
– Milyen érzés lehet órákig tehetetlenül állni egy hajón, ahelyett, hogy segítesz?

Tanfolyam búvároknak és nem búvároknak. Mindazoknak, akiknek szüksége lehet rá… Nemzetközi igazolvánnyal, cégeknek is!

Időpont: 2011. november 19. 10.00

Helyszín: Budapest V. ker. Magyar utca 3.
Két intenzív nap, rengeteg tapasztalat és tudás…A barátaidért, a rokonaidért és bárkiért, aki rászorulhat…

Várunk!

Dóra Gyula

...a második legjobb hely, ahol búvárként tartózkodhatsz...>>>http://www.divemarket.hu