DIR előadás

Kedves Búvár!

Szeretettel meghívunk egy előadásra!

Gyorsan az elején elmondanám, hogy ingyenes, nem, kell venned semmit, nem kell regisztrálnod semmire és nem fogunk kergetni semmivel a későbbiekben sem!

Akkor mi ezt és miért csináljuk? Nehéz kérdés, nehéz válasz. Talán azért, mert mi találtunk egy más módszert, egy más megközelítést és egy más hozzáállást a merüléshez. Mást, mint amit a klasszikus oktatási rendszerek képviselnek.

Tudom, ez elsőre mindig ijesztő. Az ember félti azt, amit eddig a valóságának gondolt. Fél, kicsit szkeptikus, mert úgy gondolja, hogy ha eddig jó volt minden, akkor ha kiderül, hogy mégsem, akkor az előzőleg valóságnak hitt dolog hazugság volt és senki nem szeret azzal szembesülni, hogy őt be lehetett csapni… Ez valami olyasmi, mint amit Morpheus mondott Neonak a Matrixban: „amit kínálok, az csupán az igazság…”

Ezen a ponton két dolgot tehetsz:
– „Nem veszed be a kapszulát” és továbbra is azt hiszed, hogy az, amit tudsz, az modern, az a legjobb és legtutibb.
– „Beveszed a kapszulát” eljössz és meghallgatod, mi a valóság másik arca…

A valóság másik arca egészen más, mint amit te tudsz róla. Más a valóság az oktatással, a rendszerekkel, a felszerelésekkel, a technikákkal, a dekompresszióval, a problémamegoldással… Szinte mindennel.

Honnan veszem ezt a marhaságot? Gyere el, és elmondom! Nem kerül semmibe! Miért hagynád ki? Kérdezz, kötözködj, védd meg a régi világodat! Ha nem megy, akkor csak annyit kérek: GONDOLKOZZ! Légy hitetlen, légy kételkedő, légy kíváncsi! Kutass, tanulj, hogy egy kicsit tovább fordulhasson a világ kereke…

Az időpont: 2011. október 27. 19.00

A helyszín: Budapest V.ker. Magyar utca 3.

Mélységes tisztelettel:

Dóra Gyula

...a második legjobb hely, ahol búvárként tartózkodhatsz...>>>http://www.divemarket.hu